Les Escoles Cooperatives omplen el Teatre Principal amb el VII concert solidari a benefici d’en Rodrigo

 

Uns 300 nins cantaires varen participar la setmana passada a la VII edició del Concert Solidari de les Escoles Cooperatives, que es va celebrar al Teatre Principal de Palma amb una causa ben solidària: ajudar en Rodrigo, l’alumne del CIDE que pateix la malaltia de Sandhoff.

El concert, presentat per Joan Carles Bestard, va mostrar el millor del repertori de nins cantaires de fins a nou escoles cooperatives: Aula Balear, Art i Sons, Mata de Jonc, Gorg Blau, Manjon, Es Lledoner, Es Liceu, CIDE i Son Verí Nou. Una gran participació!

El CIDE va participar per partida doble. Els alumnes de Primària varen oferir els temes ‘Molt bon dia’, ‘Tutira Mai’, ‘Super trouper’ i el poupurri ‘Dipy Dua’, mentre que els de Secundària varen cantar la cançó del Congo ‘Si Si’.

El Teatre Principal es va omplir amb aquesta causa solidària. Hem de recordar que els fons recaptats aniran a l’associació STOP SANFHOFF, presidida per n’Ainhoa, mare d’en Rodrigo. Els fons aniran destinats a una universitat que fa investigació en teràpia gènica per trobar una cura per aquesta malaltia.

Compartir: