Les Nadales de Primària i ESO

 

Per Nadal arriba el temps de mostrar la feina dels darrers mesos a les famílies. L’alumnat de 4t, 5è i 6è de Primària i de 1r d’ESO ho saben bé, ja que aquesta setmana han celebrat el seu concert de Nadal. En total uns 570 alumnes s’hi han ajuntat per a l’ocasió.

Dimarts feren el primer assaig tot junts. Els infants de Primària ho varen fer amb l’ajuda del seu mestre de música Miquel Femenies. Els de 4t de Primària començaren amb Les dotze van tocar. Seguidament va sonar Rudolph The Red Nose Reindeer a càrrec dels seus companys de 5è. I finalment, els nins i nines de 6è varen cantar Oh Christmas Tree! Els dos darrers acompanyats pel so dels carillons i del piano tocats per alguns dels alumnes.

Després els joves de 1r d’ESO, vestits de blanc i amb barrets de Pare Noel al cap, i amb el seu professor de música Àlvar Servera al piano, han interpretat Tres Cançons Nadalenques del compositor Jordi Domingo en forma de cànon a tres i quatre veus (We Wish you a Merry Christmas, Hark de Herald Angels Sing), i tres nadales populars (Què li darem al noi de la mare, Santa Nit i Jingle Bells).

Dijous a l’horabaixa, l’alumnat d’ESO ha repetit el concert al teatre, però en aquesta ocasió davant els seus familiars i amics que no han volgut perdre l’ocasió d’escoltar-los en directe. Han marxat encantats després d’aquest concert tan nadalenc! Bones festes!

Compartir: