Més de 900 persones gaudeixen de la Trobada d’Antics Alumnes del CIDE

 

 

Més de 900 persones s’han donat cita al CIDE per participar en la Trobada d’antics alumnes de l’escola. Un acte que s’ha celebrat per commemorar els 50 anys d’història d’aquesta cooperativa d’ensenyament amb totes les persones que hi han passat, siguin alumnes o siguin treballadors.

Des de ben prest, els participants han anat passant per la recepció de l’escola per recollir les seves acreditacions on es marcava el nom i l’any en què es van graduar. D’aquesta forma, han pogut cercar els seus companys sense tenir por a no reconèixer-los. A poc a poc, han passat a la zona del pati, on s’ha preparat un petit refrigeri amb menjar i begudes. Aquesta ha estat la primera sorpresa que s’han enduit. Ja no queda res d’un pati ple de terra. Ara el pati de l’escola està ple de color, ja que l’han pintat els mateixos nins amb les seves mans. Sens dubte, era una nit on descobririen com ha evolucionat la seva escola de sempre.

 

Han estat unes hores plenes d’emocions i abraçades. I és que alguns havien mantingut el contacte, però molts havien perdut la pista dels seus antics amics d’infància i joventut. Una nit plena d’anècdotes, llàgrimes i també de moments molts divertits, en què s’han recordat antics mestres i professors com el senyor Pons, en Vidal…, com estudiaven amb les famoses “Fichas de enseñanza individualizada”, alguns fins i tot, recordaven l’antic pensionat, com havien de vestir… A més, alguns han trobat els seus antics professors i fins i tot un dels darrers directors de l’escola, el senyor Monterrubio, tota una institució al centre.

Al voltant de les nou i mitja de la nit, l’actual director del CIDE, Joan Perelló, ha volgut oferir unes paraules als assistents. Enguany es jubila i per això, a més, és un curs especial per ell. Així que ha volgut acomiadar-se de tots i agrair que hi hagin assistit i continuïn confiant en la nostra escola. I com no podia ser d’altra manera, en tot aniversari hi ha un bon pastís. Tots plegats han bufat les espelmes i han desitjat que el CIDE, tot i els canvis, mai perdi la seva essència.

 

 

 

Descarrega totes les fotos de l’acte aquí: una vegada sigueu dins de flikr heu de fer click sobre la icona de descàrrega.  flecha-de-descarga_318-30996

 

 

Compartir: