Obert el període d’inscripció per apuntar-se al Camí de Santiago 2016

 

Camino2015_2

El període per apuntar-se al segon tram de l’aventura del Camí de Santiago ja està obert! En concret, teniu fins al pròxim dissabte 6 de febrer per abonar els 50 euros i reservar plaça per aquesta apassionant aventura. Per a tots els interessats, heu d’enviar un correu a camino@cide.es, i allà us donarem el número de compte corrent on ingressar el senyal.

Recordau que enguany tenim previst caminar uns 300 kilòmetres, des de Santo Domingo de la Calzada fins Astorga. En principi, les dates escollides són entre el 29 de juny i l’11 de juliol i esperam comptar amb el major nombre de participants possible. De fet, si superàssim els 30 participants podríem anar amb els Amics del Camí de Santiago de Mallorca i ens costaria uns 370 euros per cap. Si no arribàssim a ser 30, ho faríem pel nostre compte i així ens costaria un poc més, entre 450 i 500 euros. Tant en un cas com en l’altre, disposarem d’una furgoneta de suport.

També us recordam que la pròxima excursió preparatòria pel Camí de Santiago 2016 serà el pròxim 14 de febrer. Per a tots aquells que vulgueu venir, ens trobarem a les 9:00 h del dematí a l’església d’Esporles.

Compartir: