Oferta de Formació Professional (curs 2023-2024): estudia… i a treballar!

Més de 300 empreses t’esperen!

El Col·legi CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix Formació Professional des del seus inicis, ara fa quasi 50 anys. Des de l’entrada en vigor de la Formació Professional, el CIDE va apostar per donar sortida a la demanda d’una part del nostre alumnat. Avui el CIDE és un dels centres amb més experiència i amplia trajectòria en FP.

Per aquest motiu i perquè el nostre alumnat demostri una gran preparació i responsabilitat, tenim les millors empreses per realitzar les importants hores de pràctiques. Comptam amb més de 300 empreses perquè els i les nostres joves facin les pràctiques.

Les empreses confien en la formació dels i de les nostres joves i a més de facilitar les pràctiques professionals, moltes d’elles els han ofert, en acabar, un contracte laboral. Tant és així que tenim molts i moltes exalumnes treballant-hi a moltes.

Apart del tracte humà i personalitzat que ens caracteritza envers el nostre alumnat, el professorat dels diferents cicles formatius i de la Formació Professional Bàsica són especialistes en els seus mòduls. La majoria només imparteix formació professional i estan en contínua formació per transmetre a l’alumnat les darreres exigències del mercat.

Fomentam el treball en equip, potenciam l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i la iniciativa individual i col·lectiva.

El CIDE ofereix formació professional de grau mitjà en les especialitats de Gestió Administrativa, Instal·lacions elèctriques i automàtiques i Sistemes microinformàtics i xarxes i, també, el cicle formatiu de grau superior de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma. A més, ofereix Formació Professional Bàsica (Títol Professional Bàsic en Serveis Administratius). Enguany a més, oferim el Grau Superior d’Administració i Finances.

El nostre alumnat  adquireix coneixements teòrics i pràctics per desenvolupar-se davant qualsevol situació. Comptam a les aules amb els darrers programes, sistemes i equips que reprodueixen la realitat que es trobaran a les empreses.

El gran ventall d’empreses que tenim per oferir als i les nostres joves, les pràctiques reglades i la dilatada trajectòria del nostre professorat ens dóna un valor afegit a l’hora de triar el nostre centre.

A més, el CIDE ofereix al seu alumnat projectes de mobilitat com el que ofereix Erasmus +. Són beques finançades amb fons europeus que donen l’oportunitat als nostres joves de realitzar estades formatives en empreses a diferents països de la Unió Europea.

Tria el CIDE!

*Si voleu informació sobre els nostres cicles formatius, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic cide@cide.es, indicant les vostres dades de contacte i la família professional o el nivell en el qual estaríeu interessats.

Oferta educativa

Formació Professional Bàsica:

Cicles Formatius de Grau Mitjà:

Cicle Formatiu de Grau Superior:

Serveis

El CIDE, cooperativa d’ensenyament, ofereix als seus i a les seves estudiants tota una sèrie de serveis afegits com:

Compartir: