Presentada la 10a Cursa Fundació Som CIDE, que tendrà lloc diumenge dia 14

Aquest dimarts dia 9 d’abril s’ha presentat de manera oficial la 10a edició de la Cursa Fundació Som CIDE, que tendrà lloc diumenge dia 14 dematí. 

Aquesta és una cursa solidària que des de fa deu anys s’organitza des del Col·legi CIDE, i que enguany per primera vegada és impulsada per la Fundació Som CIDE, amb el mateix esperit solidari que anys anteriors.

La present edició compta amb la col·laboració de l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM), que serà l’associació beneficiària de la recaptació, i la seva presidenta Isabel Gayà ha assistit a la presentació, acompanyada de Mar Valero, responsable de comunicació i sensibilització. Per part de la Fundació, hi ha assistit la presidenta de la cooperativa CIDE, Marga Riera, i la directora del col·legi, Amàlia Martínez.

Presentació cursa solidaria fundacio som cide
D’esquerra a dreta: Amàlia Martínez, Isabel Gayà, Mar Valero i Marga Riera

Una cursa solidària consolidada a Palma

La Cursa Fundació Som CIDE és una cursa oberta a qualsevol persona que hi vulgui participar, i amb una senzilla inscripció a través de la pàgina d’Elitechip. Les recaptacions per inscripcions es destinaran a realitzar una donació a ABDEM, que també comptarà amb una paradeta informativa el dia de la cursa. 

Per part de la Fundació s’ha destacat el caire solidari d’aquesta cursa, que vol engrescar les famílies en una diada esportiva i solidària, on hi col·laboren moltes persones voluntàries, així com empreses amb productes per a sortejar entre les persones participants, a qui han volgut agrair molt especialment la seva implicació.

A més, enguany s’han creat noves categories per tal de facilitar el desenvolupament de la cursa i afavorir la participació del públic adolescent, comptant també amb una caminada per al públic infantil.

Cursa CIDE 2024
Clic damunt la imatge per accedir a la pàgina d’inscripcions d’Elitechip
Compartir: