Primària celebra les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià

El dimecres 19 de gener, els infants de Primària han celebrat les festes de Sant Antoni i Sant Sebastià. Els infants de 1r, 2n, 5è i 6è s’han reunit al camp de futbol per viure la festa. A l’aire lliure, amb mascareta i respectant la distància de seguretat pertinent entre els diferents grups bimbolla, han creat un quadrat, en el centre del qual s’hi ubicaven els protagonistes. En Toni Salom i el seu company de la colla de xeremiers de Galilea-Puigpunyent han tocat, mentre diversos dimonis i sant Antoni, alumnes de 5è, ballaven amb la música.

Posteriorment, les classes de 5è i 6è de Primària han picat les gloses que han fet a classe i que han creat ells mateixos. 

La majoria ha vengut vestit de vermell i negre i han duit les màscares que han fet a classe. A més els nins i nines de 1r i 2n avui berenaran de pa amb sobrassada, tal com mana la tradició.

Per la seva part, l’alumnat de 3r i 4t de Primària ha sortit d’excursió per celebrar la festa i s’han repartit en grups de dues classes en diferents àrees recreatives de Mallorca com Caubet, a Bunyola, Sencelles, el Castell de Bellver i el salt des Freu.

FOTOS:

  • Si voleu veure totes les fotos i vídeos de la festa a Primària (1r, 2n, 5è i 6è), les trobareu aquí.
  • Si voleu veure les fotos de la sortida que ha fet l’alumnat de 3r i 4t de Primària, podeu veure-les aquí.
Compartir: