PROCÉS D’ESCOLARITZACIÓ CURS 2020-2021

 

Benvolgudes famílies

Sabem de la vostra inquietud i preocupació respecte a la matrícula del pròxim curs (assignatures específiques, elecció entre religió i valors ètics…). Estam pendents de possibles canvis normatius. No passeu pena, tot d’una es pugui dur a terme el procés de matrícula vos informarem pels canals oficials del CIDE (pàgina web, xarxes socials, correu electrònic o gestib).

Direcció

 

MÉS INFORMACIÓ DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ:

A causa de la situació actual provocada pel Covid-19, des d’escolarització estam treballant per dur a terme els tràmits d’Adscripció i Admissió per al curs 2020-21 de la manera més normalitzada possible.
 
Un dels punts que més ens ocupen és trobar la manera d’evitar aglomeracions i cues als centres per tal d’entregar sol·licituds. Per aquesta raó demanam a tota la població que ha de fer algun d’aquests dos tràmits o bé tots dos que tengui donada d’alta l’autenticació CL@AVE o bé estigui donat d’alta al GESTIB.
 
Si necessitau recuperar la clau del GESTIB, en aquest enllaç trobareu un manual per poder recuperar-la. En cas de no aconseguir-ho, heu de posar-vos en contacte amb les oficines del CIDE mitjançant l’email gestib@cide.es
 
Quan la Conselleria d’Educació ens doni més instruccions, vos anirem informant.
 
Vos deixam l’enllaç de la Conselleria d’Educació on podreu consultar tota la informació.
 
Compartir: