Professors d’Itàlia i Finlàndia visiten el CIDE

 

Professors i professores de diferents escoles d’Itàlia i Finlàndia han visitat el CIDE amb l’objectiu de conèixer l’oferta educativa i la metodologia de treball que s’utilitza al centre. Es tracta de visites que es realitzen amb motiu del programa d’intercanvi d’Erasmus +.

Des d’Itàlia han arribat al CIDE 5 professores d’informática, economia, turisme i electricitat de diferents centres del país com Bologna, Pisa i Torí. Amb elles s’està fent feina per fer un intercanvi amb el CIDE el pròxim curs 2017-2018.

 

Des de Finlàndia han visitat l’escola 5 professors de diferents departaments com cuina, informàtica, serveis socials, cap de projectes internacionals, entre d’altres, del Vocational Institut of Turku, un institut dedicat a la formació professional a Turku.

 

Tots s’han interessat molt per veure tot el que es fa diàriament dins el CIDE, ja que estan cercant empreses on els seus alumnes puguin venir a fer les seves pràctiques.

Erasmus + ofereix beques als estudiants que volen fer practiques a altres països, de tal forma que realitzin el 50% de les pràctiques a les Illes i l’altre 50% en un altre país d’Europa. En total realitzaran unes 200 h lectives de pràctiques a l’estranger. Una oportunitat única d’introduir-se al mercat laboral internacional.

 

Compartir: