Raúl Núñez, segon guanyador del XVII Concurs de Joves Instal·ladors d’ASINEM

Dimarts dia 28 de maig, la patronal ASINEM va celebrar la XVII edició del Concurs de Joves Instal·ladors amb 9 centres participants i més de 300 alumnes assistents a la jornada, i on l’alumne de 2n IEA (CFGM) del CIDE, Raúl Núñez, n’ha estat el 2n guanyador. Des del col·legi volem felicitar les persones participants i molt especialment en Raúl per aquesta fantàstica posició.

La prova, dissenyada per la Federació, serveix com a exercici d’entrenament previ a la trobada nacional. El seu propòsit és destacar la importància de la formació professional al sector instal·lador de les Balears, garantir la futura ocupabilitat dels estudiants que completin els diferents cicles de FP i promoure una millora contínua en aquest àmbit educatiu. La prova té una durada de 7 hores, equivalent a una jornada laboral, tot i que només dos participants han aconseguit completar-la.

Font: Web ASINEM

Un Concurs que celebra la seva XVII edició

El guanyador ha estat Máximo Hernández Herrero del centre IES POLITÈCNIC (Palma), mentre que el segon lloc l’ha ocupat Raúl Núñez Cocucharero del centre CIDE Centre Internacional d’Educació (Palma). Máximo Hernández, que representarà les Illes Balears, viatjarà a Madrid per participar a la prova del Concurs Nacional de Joves Instal·ladors, que es durà a terme entre el 5 i el 8 de novembre d’aquest any a MATELEC, la Fira Internacional de Solucions per a la Indústria Elèctrica i Electrònica.

El lliurament del premi ha estat a càrrec de la directora general de Formació Professional i Ordenació Educativa, Maria Isabel Salas, qui ha aprofitat l’ocasió per felicitar tots els alumnes i agrair aquest tipus de concursos per promoure la competitivitat positiva entre els diferents centres d’FP , millorant el teixit educatiu de les illes.

En aquesta edició, nou concursants dels nous centres de Formació Professional de Mallorca han desenvolupat la prova on els joves instal·ladors han demostrat les seves habilitats i coneixements.

Font: Web ASINEM
Compartir: