Rècord de participació a la V Cursa Cooperativa CIDE a benefici d’ABAIMAR

 

Aquest diumenge 22 d’abril s’ha celebrat la V Cursa Cooperativa CIDE’18, una jornada que combina l’esport, la convivència i la solidaritat. Enguany hi ha hagut rècord de participació amb més de 1000 esportistes inscrits de totes les categories que no s’han volgut perdre la possibilitat d’ajudar a ABAIMAR, l’Associació d’Infants amb Malalties Rares. 

Amb un dia de sol de ple estiu, els esportistes han arribat amb la seva camiseta commemorativa que aquest any s’ha fet de color blau i amb moltes ganes de gaudir del dia. Els primers a començar a córrer han estat els més petits, els nins d’Infantil quehan fet un recorregut de 500 metres per dins de l’escola fins arribar al camp de futbol. Després ha estat el torn dels alumnes 1r i 2n de Primària, que també han fet el mateix recorregut intern. Seguidament ha estat el torn dels infants més majors, els que van de 3r a 6è de Primària. El seu recorregut en canvi ja ha ha sortit de lescola i ha arribat fins a la primera rotonda que hi ha en sortir a lescola i ha arribat als 1000 metres. En finalitzar, tots shan pogut sentir guanyadors i han rebut medalles i una bossa amb regals gràcies als patrocinadors de la cursa.

El següent torn era per a la categoria reina: la Cursa Cooperativa CIDE, una cursa de 6,3 km que recorre els voltants de l’escola, arriba fins al camp de golf i té diferents pujades i baixades. El guanyador de la categoria masculina ha estat Diego Martínez amb 21.57 minuts, després ha quedat Pedro Olmo amb 22,17 minuts i en tercer lloc Guillermo Luna amb 22.47 minuts. A la categoria femenina Marga Gomila, amb un temps de 27.30 minuts, repeteix per tercer any consecutiu com a guanyadora, després de superar a Xisca Llobera, que ha quedat segona, i a Míriam García, tercera.

La darrera sortida ha estat la de tots els participants de la caminada popular, on hem pogut veure moltes famílies que han volgut donar el seu granet darena a ABAIMAR i donar un passeig pels voltants de lescola per una bona causa.

En acabar tots han pogut gaudir del berenar que ha preparat el nostre equip de cuina i enguany, com a novetat, també´shan pogut fer massatges de franc gràcies a la col·laboració del fisioterapeuta Joan Oliver.

Finalment sha fet l’entrega de trofeus als tres guanyadors de la categoria masculina i femenina de la cursa al camp de bàsquet de l’escola i posteriorment s’ha realitzat el sorteig de regals entre tots els assistents.

     

 

Compartir: