Recuperam la Festa de Primavera carregada de novetats

El CIDE va tornar a gaudir de la seva tradicional Festa de Primavera després d’uns anys marcats per la pandèmia. Tothom, alumnat, famílies i professorat, van gaudir d’una festa molt esperada que va omplir la nostra escola de llum, color i molta diversió.

També va estar plena de sorpreses. Va ser la primera vegada que es va celebrar en divendres poc després de la sortida de l’alumnat infantil. Mentre esperaven que es fessin les cinc de la tarda, les famílies podien aprofitar per visitar alguns dels punts habilitats per l’alumnat de 6è de Primària per vendre coques dolces i salades amb l’objectiu de recaptar diners per al seu viatge d’estudis. A més, vàrem poder gaudir de la música i l’ambient festiu que va posar la xaranga tant pel carrer Arner, que va estar tancat tota la tarda, com per dins de l’escola.

A partir de les cinc de l’horabaixa i fins a les set es van dur a terme la majoria de tallers que va preparar tot l’equip docent d’Infantil i Primària. L’oferta era molt ampla. Els infants van poder escoltar diferents contacontes com el de Pingüinauta! a l’aula de psicomotricitat, En aquest conte no hi ha cap drac a la sala dels miralls i el teatre d’ombres en anglès amb The Very Hungry Caterpillar al teatre petit. De tallers amb treballs manuals també en van trobar de ben variats per les diferents zones de l’escola. Podien fer des de punts de llibre, màscares, medalles, tiradors fins a collarets, polseres i bimbolles de sabó. L’alumnat més jove, a més, tenia una àrea sencera d’experimentació al pati de davant el menjador on podien manipular aigua, gel, farina i tota mena d’objectes amb els quals embrutar-se, divertir-se i a la vegada, treballar la seva psicomotricitat.

No tan sols hi havia activitats manuals, el CIDE sempre ha tengut molt present des dels seus inicis la importància de l’esport en el dia a dia dels alumnes, per això també vam comptar amb tallers de bàsquet i futbol per a famílies i amb activitats lúdiques amb una pista americana que es va instal·lar al camp de futbet.

Un dels punts amb més èxit de l’horabaixa va ser la zona del pati d’autocars on l’alumnat de 6è de Primària recaptava diners per al seu viatge amb la venda de tiquets de dos grans castells inflables que cridaven l’atenció de grans i petits. Al seu costat, a poc a poc anava agafant forma el gran mural de la festa, on els nins i nines podien pintar de colors el seu tros i deixar la seva empremta.

Però també hi va haver espai per al ball. Al teatre gran, dos alumnes de 1r de Batxillerat, n’Albert Daudén i na Laura Sebastià no van aturar de preparar diferents coreografies que reproduien alumnes i famílies al ritme de la música. Al mateix temps, al pavelló esportiu, els joves de 5è i 6è de Primària mostraven els creatius balls que havien preparat dins l’àrea d’educació física amb els seus companys.

Un munt d’activitats entre les quals tampoc hi va faltar un espai per gaudir dels jocs de taula a la biblioteca o de fer un passeig per la preciosa exposició que es va instal·lar al hall del CIDE, on es va contemplar tota la feina feta a les extraescolars de migdia de Primària d’art i pintura i de manualitats i dels projectes que han duit a terme els nostres alumnes de 5è de Primària.

A partir de les set, l’atenció es centrava al camp de futbol, on vàrem dur a terme el I Torneig de Korfball per a famílies, en què dos equips formats per pares i mares varen descobrir les regles d’aquest esport cooperatiu en un partit ple d’intensitat i passió.

Per acabar, què millor que endur-te la teva foto al nostre photocall, gaudir del sopar preparat per l’alumnat de 6è de primària (per recaptar fons per el seu viatge d’estudis) i el nostre final de festa, la revetla! Són molts els que es varen quedar fins a tard per ballar envoltats dels seus amics i gaudir de nou d’una molt esperada i renovada Festa de Primavera. Moltes gràcies a tothom, treballadors, famílies i alumnes, per fer-la possible. Una vegada més demostram que tots junts SOM CIDE!

Compartir: