Segona excursió preparatòria del Camí de Santiago 2016

 

Camíesporles_8   Camíesporles_1

El passat diumenge es va celebrar la segona excursió preparatòria pel Camí de Santiago 2016. En total, quatre hores i mitja de caminada amb 13 kilòmetres de recorregut, amb sortida i arribada a Esporles i un parell d’aturades per recuperar forces.

Una dotzena d’excursionistes varen haver d’aguantar la pluja fins a les 11:00 h, tot i que en Tià Vallbona ens ha comentat que no va suposar cap problema pels intrèpids caminants. El recorregut va anar d’Esporles a sa font des Rafal, el pas de Son Noguera, Maristel·la, Son Ferrà i finalment, tornada a Esporles.

Camíesporles_2  Camíesporles_4

L’excursió va ser tot un èxit, amb unes vistes espectaculars sobre Esporles, el descobriment de les cases blanques de Maristel·la i un final tot de baixada fins a la vila. La propera excursió tendrà lloc el proper 13 de març, amb el punt de trobada a les 9:00 h al CIDE. Està previst caminar per na Burguesa. I alerta perquè serà una excursió ben llarga: uns 25 kilòmetres!

I si encara pensau a apuntar-vos a la ruta del Camí d’enguany, entre Santo Domingo de la Calzada i Astorga, encara hi sou a temps perquè queden places disponibles. Per a tots els interessats, heu d’enviar un correu electrònic a camino@cide.es.

Camíesporles_6  Camíesporles_7

Compartir: