Solidaritat i esport a la 8a Cursa Cooperativa CIDE

EL diumenge 8 de maig es va celebrar la 8a Cursa Cooperativa CIDE, una jornada que combina l’esport, la convivència i la solidaritat. Enguany la participació va arribar a devers 850 esportistes de totes les categories que no es varen voler perdre la possibilitat d’ajudar a l’Associació d’Asperger de les Illes Balears. 

Els primers a començar a córrer varen ser els més petits, els infants d’Infantil. Molts d’ells anaven acompanyats dels seus pares, que els animaven per tal d’arribar a la meta que s’ubicava a uns 500 metres, fent un recorregut per dins de l’escola fins a arribar al camp de futbol. Els següents varen ser els alumnes 1r i 2n de Primària, que també varen fer el mateix recorregut, però ja sols. Seguidament, va ser el torn dels més nins i nines més majors, els que van de 3r a 6è de Primària. El seu recorregut però, ja va ser més llarg i va arribar als 1000 metres. Tots ells varen gaudir de valent i es varen sentir com a grans guanyadors en el moment de creuar la línia de meta. La recompensa? Passar una bona estona en companyia dels seus amics i familiars i una bossa amb diferents productes dels nostres col·laboradors.

El següent torn va ser per a la categoria reina: la Cursa Cooperativa CIDE, una cursa de 6,3 km que recorre els voltants de l’escola, arriba fins al camp de golf i té diferents pujades i baixades. El guanyador de la categoria masculina va ser de nou Pedro Olmo, guanyador de les dues darreres curses del CIDE, amb 21.59 minuts, seguit d’un alumne de la nostra escola, Daniel Oliver, amb 24.11 minuts i en tercer lloc, James Timmons amb 24.12 minuts. A la categoria femenina la guanyadora va ser n’Isla Smith, amb un temps de 26.07 minuts, seguida d’Alicia Conde (30.10 mins) i Mireia Trilla (31.03 mins).

Després d’aquesta cursa va sortir la caminada popular on els participants varen fer a peu 3 quilòmetres del recorregut. Per acabar, tots varen poder recuperar forces amb un petit refrigeri i varen gaudir del sorteig de regals dels nostres col·laboradors.

Moltes gràcies a tots per participar de nou en aquesta gran festa solidària. Junts com més forts. Junts SOM CIDE!

Compartir: