Solidaritat i esport a la VI Cursa Cooperativa CIDE

El col·legi CIDE ha celebrat amb més de 900 participants la VI Cursa Cooperativa CIDE, que enguany ha recaptat fons a benefici de les associacions Mater Misericordiae i l’Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris, ABADIP. Un esdeveniment organitzat per a totes les edats. La jornada ha concentrat una cursa d’Educació Infantil de 500 metres de distància, una de 1r i 2n de Primària de 500 metres, una de 3r, 4t, 5è i 6è de Primària de 1.000 metres i ha finalitzat amb l’emocionant cursa de 6’3 quilòmetres i la caminada popular.

Els guanyadors de la categoria masculina de la prova de 6’3 quilòmetres han estat Pedro Olmo (22:17), James Timmons (22:20) i Dani Javaloyas (24:27). A la categoria femenina, les campiones han estat Sebastiana Llabrés (24:02), Rebeca Mariño (25:23) i Belén Albaladejo (27:31). Si voleu consultar els vostros resultats, feis click aquí.

Tot i els resultats, el que és important d’aquest esdeveniment és la solidaritat que s’aconsegueix entre tots els participants de la cursa. La recaptació de fons va destinada per l’Associació Balear de Dèficits Immunitaris Primaris (ABADIP), que destinarà l’aportació rebuda per ajudar a detectar a temps la immunodeficiència, i a Mater Misericordiae, per aconseguir recursos perquè els nins amb una discapacitat també puguin practicar esport.

A més, els patrocinadors de la cursa han aportat regals i descomptes que s’han sortejat entre tots els participants després de la cursa. Tots els participants han gaudit d’una jornada lúdica, esportiva i solidària amb la companyia de familiars, veïnats, amics, professors i personal treballador de l’escola.

 

 

 

Compartir: