Torna la lliga de debat de Batxillerat en format virtual

 

 

Un any més, tornam a participar en la Lliga de debat de Batxillerat. Enguany els representants del CIDE seran el grup CIDEcars, que compta amb els següents alumnes de 1r de Batx. C: Bel Amer, Pablo Angosto, Joaquín Arana, Sergio Bauzá, Andrea Contestí, Núria Navarrete i Joan Rodríguez.

Enguany, a conseqüència de la situació actual, els debats es realitzaran de forma virtual a través de la plataforma zoom. També hi ha hagut canvis en relació amb les regles del debat. Hi haurà quatre debats classificatoris. El primer serà divendres 18 de desembre a les 17 h, el segon el dimecres 27 de gener a les 18 h, el tercer el 24 de febrer a les 18 h i el quart el dimarts 23 de març a les 18 h. Quan acabin totes les rondes i en funció de la situació sanitària, es determinarà si la final es pot dur a terme de forma presencial o no. 

De moment ja es preparen per al primer debat contra l’escola Sant Bonaventura amb el tema: És convenient continuar amb el sistema d’educació tradicional espanyol? Els hi desitgem molta sort la propera setmana!

Compartir: