Tornam a celebrar la nostra tradicional bunyolada

Després de dos anys de pandèmia, al CIDE hem tornat a celebrar la nostra tradicional bunyolada. Dues expertes bunyoleres, Magdalena Rosselló i la seva filla Maria del Mar han entrat a la cuina per preparar aquest dolç típic d’aquestes dates. Això sí, ho han fet amb el suport del nostre antic soci, Toni Ortiz, tot l’equip de cuina, treballadors d’administració i serveis, i diferents professors d’ESO i postobligatòria, que ajudaven a girar els bunyols dins l’oli calent. 

De bunyols en fan de normals però també d’especials per als alumnes que necessiten menjar sense gluten. En total varen utilitzar uns 250 kilos de massa, que es fa amb farina, patata, llevadura premsada, sal i aigua tèbia. 

Una vegada fets els bunyols, en diferents grups, els i les alumnes de 4t d’ESO, Batxillerat i Formació professional els anaven posant sucre i empaquetant. Després els repartien per les classes de Primària i Infantil. A més, varen posar paradetes de venda de bunyols al pati cobert i al pati de volei en diferents moments del dia perquè tant l’alumnat com les seves famílies poguessin gaudir d’aquest producte.

Durant aquest dia es feien bosses petites i grans, de 4 i 12 euros respectivament, i tot el que varen recaptar anirà destinat al viatge d’estudis de secundària.

Gràcies a totes i tots per col·laborar!

Compartir: