Torneig benèfic de pàdel a benefici d’Una possibilitat de vida

El gran dia s’acosta!

El tan esperat I Torneig benèfic de pàdel arrancarà el dissabte 2 d’abril a les 8 h a les instal·lacions esportives del CampusEsport de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Es tracta d’una iniciativa posada en marxa pels alumnes de 4t d’ESO Arran de la participació en el programa Iemprénjove Joves Emprenedors de Secundària (JES). A manera de resum, els alumnes han creat una cooperativa de treball associat d’interès social esportiva, anomenada CTASE, llur objecte social consisteix en la prestació de serveis, majoritàriament esportius, relacions amb la promoció de l’autonomia personal, la cohesió i socialització, la protecció a la joventut, la salut i benestar, la igualtat de gènere i la reducció de les desigualtats (més informació aquí).

Pel que fa a la distribució d’excedents, tindran com a destí l’associació “Una possibilitat de vida“, ONG que aposta perquè els nens de Myombwe (Tanzània) tinguin accés a educació així com a una garantia de dues menjades diàries. A més a més, cuinen i reparteixen menjar entre els sensesostre de Palma de Mallorca.

A continuació, adjuntem el quadre principal del torneig de pàdel (pistes i horaris inclosos) perquè pugueu planificar-vos amb antelació així com les normes i instruccions del torneig.

Per a qualsevol dubte, no dubteu en posar-vos en contacte amb el professor responsable, Víctor Suñer (victor.s@cide.es).

I no oblideu que, amb independència del fet que hi esteu inscrits, tots i totes esteu convidats a venir, ja que els principals protagonistes seran l’esport, la igualtat i l’esperit d’equip.

NORMES I INSTRUCCIONS DEL TORNEIG

1. Els partits es jugaran al millor d’un únic set. En aquest sentit, la parella guanyadora serà la primera a arribar als 9 jocs. Si es dona el cas d’un 8-8, es durà a terme un tie-break decisiu sent la parella guanyadora la primera a aconseguir 7 punts (sent necessaris dos punts de diferència).
2. S’activa el punt d’or, això és, la implantació d’un sistema que neix amb l’objectiu de resoldre les situacions de joc de 40-40. La parella que resta serà qui escollirà el costat en el qual rebrà el servei dels rivals en el punt d’or i qui guanyi aquest punt serà el guanyador del joc.
3. Recomanem que arribeu 10-15 minuts abans de l’inici del partit. En cas de retard superior als 10 minuts per part d’un o els dos integrants, la parella quedarà automàticament desqualificada.
4. Donat que no gaudirem de servei de cafeteria, es recomana portar menjar i líquids suficients per a aguantar la jornada esportiva.
5. Es recomana portar un mínim de dues mudes. En aquest sentit, recordeu que no tindrem la possibilitat d’utilitzar els vestuaris.
6. L’organització del torneig us proveirà de pilotes de pàdel però, en cap cas, de les pales.

Compartir: