Tornen les classes de Would you like a cup of tea? per a pares

Cupreunio_5Després d’unes intenses vacances de Nadal, tornen les classes pels alumnes… i també pels pares! Ja tenim els horaris de les properes convocatòries de Would you like a cup of tea?, la manera més entretinguda (i gratuïta) per aprendre anglès al CIDE. Aquests són els horaris de les pròximes classes, que se celebraran a l’aula de segon b de Batxiller:

-Divendres 8 a les 16.00 h, grup de nivell intermedi amb la professoraNeus Amengual.

-Dimecres 13 a les 16.00 h, grup de nivell bàsic-intermedi amb el professor Miquel Bosch.

-Dijous 14 a les 17.00 h, grup de nivell iniciació amb el professorAntoni Bosch.

-Divendres 15 a les 16.00 h, grup de nivell intermedi amb la professora Neus Amengual.

Com alguns ja sabeu, el grup de nivell avançat de moment no celebrarà classes. El professor, n’Àlex Ramis, es troba d’intercanvi amb els nostres alumnes a Anglaterra i reprendrà les lliçons a mitjans de gener. Els pares seran avisats tan aviat com sigui possible quan tornin a començar les sessions. Els que anau al nivell avançat també teniu una altra alternativa per no perdre la pràctica: assistir al grup de dimecres a les 16.00 h.

Vos recordam que encara queden places pels grups intermedi de dimecres, iniciació de dijous i l’avançat. Qui es vulgui apuntar pot anar directament a la classe de segon de Batxiller b el dia de la classe o bé adreçar-se per mail a antoni.bosch@cide.es per rebre més informació.

Compartir: