Tots amb la campanya Rebost de Caritas!

rebost2014_1

Aquest Nadal tenim un repte al CIDE: superar els 3.000 kg. d’aportacions a la campanya REBOST de Caritas Mallorca que vàrem aconseguir l’any passat. Aliments en conserva, arròs, llegums, llet, oli, galetes, productes de neteja o d’higiene personal… totes aquestes aportacions seran molt ben rebudes per tal d’ajudar les famílies més necessitades de la nostra societat. Moltes d’elles fins i tot no disposen del més essencial per passar el dia a dia, motiu pel qual la vostra solidaritat és tan important.

A partir d’aquests dies, a cada aula disposareu d’una fotocòpia amb els productes que es demanen enguany. L’objectiu és ben senzill: que cada alumne participi, com a mínim, amb un quilogram de productes.

I amb totes les donacions, el proper dilluns dia 21 de desembre, a partir de les 9.00 h del dematí, baixarem al pati d’autocars per entregar l’ajuda a Caritas. La participació està oberta tant als alumnes i famílies com al professorat i personal d’administració i serveis. Els interessats podeu dirigir-vos el dia 21 al pati d’autocars o, si vos va millor, ho feis arribar uns dies abans del 21 a l’aula de Diversificació o PMAR i l’alumnat ja s’encarregarà de baixar-ho al pati d’autocars.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració! Caritas Mallorca i moltes famílies recoraran la vostra solidaritat aquestes festes!

Compartir: