Tres alumnes del CIDE premiades a l’edició d’enguany de Fotojove organitzada per Palma Fotogràfica

aafotojove2016_7

 

Laura Seguí Collado, Lucía Conde Albertí i Gabriela García Bardeci. Aquestes tres alumnes han estat les talentoses artistes del CIDE premiades al concurs de fotografia digital 21 FOTO JOVE 2016.

Enguany han participat al concurs un total 40 alumnes del CIDE d’ESO i Batxillerat, que tenien com a temàtica els contes tradicionals. En concret, Alícia al país de les meravelles, Peter Pan, Blancaneu, Els tres porquets, L’aneguet lleig, La Ventafocs, La caseta de xocolata, Na Caputxeta Vermella, Pinotxo i El Petit Príncep.

 

aafotojove2016_5            aafotojove2016_6

 

Els participants no ho tenien gens fàcil, perquè havien de fer cinc fotos amb aquests continguts: un personatge del conte triat, un paisatge urbà o naturalesa on s’havia de situar el conte, un símbol característic del conte, triar una frase curta del conte i reflectir-la fotogràficament, i per acabar una fotografia del conte triat on es pogués llegir el títol, realitzada de forma creativa.

I amb aquests requisits, els nostres participants s’han esforçat de valent per escollir la imatge més adient. De les nostres guanyadores, na Laura Seguí Collado, de 4t d’ESO D, ha rebut un val de 100 euros (premi El Corte Inglés) amb una fotografia ben divertida i simpàtica d’un ca llegint Alícia al país de les meravelles.

 

aafotojove2016_2

 

Per la seva banda, na Lucía Conde Albertí, de 2n d’ESO E, ha guanyat un taller de fotografia i ha demostrat el seu talent per la composició amb un enorme peu a punt de trepitjar els set nans.

 

aafotojove2016_3

 

Finalment, na Gabriela García Bardeci, de 2n d’ESO B, ha guanyat un altre taller de fotografia amb una exquisida composició amb objectes seleccionats del món d’Alícia al país de les meravelles.

 

aafotojove2016_4

 

Fotojove és una activitat de Palma Fotogràfica, amb col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Palma i està dirigit a tots els joves de Mallorca de 8 a 22 anys que vulguin expressar-se experimentant amb la fotografia. Heu de saber que l’exposició d’aquestes i altres fotografies tendrà lloc entre el 8 d’abril i el 5 de maig al pati del Casal Solleric de Palma, al passeig del Born. Si voleu trobar tota la informació de Fotojove, aquí teniu l’enllaç: http://fotojove2016.blogspot.com.es/

Compartir: