UCTAIB entrega al CIDE un premi en reconeixement pel seu 50è aniversari

Premi CIDE 3La Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears, UCTAIB ha entregat un premi a la cooperativa d’ensenyament CIDE en reconeixement pel seu 50è aniversari. Amb aquest reconeixement, el CIDE dóna el sus als actes previstos per celebrar els seus 50 anys.

El premi l’ha rebut el director del CIDE, Juan Perelló, que ha donat les gràcies a tota la comunitat educativa, des de tot l’equip fundador, fins als alumnes, socis, entitats, institucions i administració pública, així com als pares que varen confiar en l’escola quan només existia una maqueta i encara l’edifici no s’havia construït. “Com veis, arribar als 50 anys és mèrit de molta gent”, ha dit Perelló.

Premi CIDE 1 Premi CIDE 6
Premi CIDE 5

El director del CIDE també ha volgut destacar la dificultat de posar en marxa una cooperativa i la necessitat d’una motivació, il·lusió i renovació constant per continuar portant-la endavant any rere any sense perdre la seva essència i identitat. “Amb innovació i formació s’aniran aportant noves experiències durant molts d’anys i així continuarem fent història”, afirma Perelló.

Premi CIDE 2

Aquest acte s’ha realitzat a l’auditori de la Cambra de Comerç de Palma i s’emmarca dins les Jornades que realitza la Confederació Espanyola de Cooperatives de Treball Associat (COCETA) amb motiu del seu 30è aniversari. El seu president, Juan Antonio Pedreño ha estat l’encarregat d’inaugurar l’acte i ha estat acompanyat entre d’altres per Biel Barceló, vicepresident del Govern de les Illes Balears, i per Iago Negueruela, Conseller de Treball, Comerç i Indústria de les Illes Balears.

Premi CIDE 4

Compartir: