Un curs nou i més sostenible al CIDE

El centre ha dut a terme una renovació d’espais i obres de millora per tal de fer unes instal·lacions més sostenibles 

El col·legi CIDE de Palma ha començat el curs amb l’objectiu clar d’esdevenir centre de referència en sostenibilitat dins el sector educatiu. Per tal d’aconseguir aquesta fita tan important per al centre i per l’alumnat, el CIDE va posar en marxa el curs passat un projecte ambiciós en diverses fases, i la primera d’elles ha finalitzat aquest estiu.

Durant els mesos de vacances escolars, el CIDE ha dut a terme diferents obres de reforma i de millora de la climatització d’aularis, la instal·lació de nous aparells de condicionament i la cobertura de la teulada del pavelló esportiu amb plaques solars. 

 

Aquest projecte de sostenibilitat i eficiència energètica tendrà un impacte econòmic d’estalvi molt important per al centre. El CIDE manté la seva forta aposta per la modernització i les inversions sostenibles, tant en el material fungible com en les instal·lacions.

El futur de l’alumnat, sempre al centre

El CIDE es caracteritza per la cura del benestar físic i psicològic de l’alumnat, i el gran impuls de la sostenibilitat s’orienta clarament a afavorir aquest benestar. Per això, totes les reformes dutes a terme s’han fet pensant en les millores pedagògiques i de salut psicosocial dins i fora de les aules.

Fer un centre més sostenible és també fer una escola més propera, amb una cura especial per l’alumnat, que és i sempre serà el centre de les millores. Per això, des del CIDE segueixen planificant més millores en sostenibilitat i eficiència energètica.

Compartir: