Un equip d’IB3TV ens visita per veure com celebram ara els aniversaris al CIDE

 

Aquesta setmana ens ha visitat un equip del programa “Els Matins” d’IB3TV per veure com se celebren ara els aniversaris a la nostra escola des que no es poden dur coques ni dolços fetes fora del col·legi. 

Han aprofitat que una nina de 2n D celebrava el seu aniversari per veure com els seus companys acaben de preparar-li el seu regal: una targeta de felicitació amb un dibuix i una dedicatòria. Aquest regal l’embolica la seva mestra, na Marga Barahona, i el cap de setmana se l’enduen a casa i el llegeixen amb la seva família. Els mestres de 1r i 2n de Primària aprofiten així també per treballar la lectoescriptura i l’educació emocional amb el seu grup. Al final tots canten en diferents idiomes la cançó d’aniversari. El nostre director, Joan Carles Llabrés, també ha explicat el perquè d’aquesta normativa i com se celebra amb els alumnes d’Educació Infantil: els nins  tenen un objecte que fa com si fos el sol i han de donar tantes voltes al sol com anys fan. Amb això treballen els números, l’espacialitat i també els mesos de l’any.

Aprofitant la visita, un cop finalitzat el rodatge, els alumnes han pogut preguntar al reporter tots els dubtes que tenien al voltant de la televisió i la seva feina, i a més, han tengut l’oportunitat de tocar la seva càmera. Quina sort! Moltes gràcies Pere i Pedro per la vostra visita.

 

Compartir: