Una desena d’alumnes del CIDE participen en un intercanvi amb una escola de Londres

Un any més els alumnes del CIDE han pogut participar en un intercanvi amb l’escola Saint Cecilia’s, un centre d’educació secundària de Londres. Enguany han gaudit d’aquest programa 8 alumnes de 3r d’ESO i un de 2n d’ESO. Durant la setmana del 8 al 12 de gener, els nostres alumnes s’han allotjat a diferents llars angleses amb els seus companys d’intercanvi, i durant el dia han assistit a diferents sessions de diverses assignatures. A més, els alumnes van poder gaudir d’una jornada didàctica amb els seus companys anglesos al Tate Modern de Londres. Tota una experiència!


Entre altres coses, els nostres alumnes han pogut descobrir més aspectes de la cultura i societat anglesa, i a més han realitzat diferents activitats i visites com el Big Ben i les cases del Parlament, el Piccadilly Circus, el palau de Buckingham, el parc de Saint James, el National History Museum, el Science Museum, el gratacel Sky Garden (des d’on varen veure tota la capital), etc.


En definitiva, han pogut practicar molt el seu anglès i han conviscut amb famílies natives, però no tan sols això, sinó que a més s’han hagut de defensar utilitzant una moneda que no és la seva, emprar el metro d’una gran ciutat europea, tastar una gastronomia diferent, descobrir costums nous per a ells… tot des d’una perspectiva única. Sense dubte, aquesta experiència ha obert el seu petit món adolescent i ha suposat una inoblidable experiència de creixement personal.

Compartir: