Una nova promoció d’alumnes del CIDE es gradua

dosa

Han estat molts els anys de convivència, d’estudi, de diversió, d’esforç, de bons moments i d’uns d’altres no tant; en definitiva, d’aprenentatge en el camí de la vida i de formació com a persones. Molts varen començar en el col·legi als 3 anys i, avui complits els 18, s’enduen amb ells una part del CIDE. Són els alumnes de la 48a promoció del CIDE que enguany s’han graduat. Més d’un centenar d’alumnes de Batxillerat i Cicles Formatius que juntament ambels seus pares, mares, familiars i personal del centre varen convertir una nit qualsevol en una nit per a recordar. Emotiva, plena de records i nostàlgia.

Pares, mares, familiars varen participar en la graduació. Nins i nines, avui ja al·lots i al·lotes, se’n van amb una part molt important de la seva història personal escrita al CIDE. Després de l’acte de graduació va arribar l’hora del sopar, ja sense familiars,  on, en un ambient festiu, alumnes i professors varen degustar una vegada més el menjar servir per la cuina del col·legi.

Toni Mir, com cap d’estudis de Batxillerat i Joan Perelló, director del CIDE, varen ser els encarregats de parlar en nom del centre. I com no, l’alumnat va preparar uns emotius vídeos i fotografies sobre el seu viatge i aprenentatge pel CIDE, que va emocionar a tots els presents.

Som CIDE!

Reportatge fotogràfic

tresa cuatroa

 

Compartir: