Una vintena de caminants participen a la primera excursió preparatòria del Camino de Santiago

 

1Fins a 22 participants, entre alumnes, professors, pares, mares i amics del CIDE han participat aquest diumenge en la primera excursió preparatòria pel Camino de Santiago 2016. Un recorregut molt complet per la Serra de na Burguesa, amb pujades i baixades constants i unes vistes fantàstiques sobre Palma i la part sud-oest de Mallorca. En total, ni més ni manco que 22 kilòmetres de recorregut a peu!

Amb aquestes excursions es tracta sobretot de gaudir d’un dia de muntanya, bon ambient i contacte amb la natura, i també d’agafar la mida a les distàncies que es realitzaran al Camino, amb etapes que aniran entre els 19 i els 37 kilòmetres.

El recorregut va començar a les 9.00 h al cementeri de Gènova. D’allà, els caminants varen anar fins a Gènova i després cap al monument de na Burguesa per la carretera. Des del final de la carretera, varen enfilar el camí que tresca per la serra fins el coll des Pastors, on tocava fer una aturada per contemplar la impressionant cova.

3  2

 

 

 

 

 

 

I després d’un berenar per recuperar forces, els excursionistes continuaren pel camí fins el puig Gros de Bendinat, on hi ha unes antenes i unes vistes espectaculars que mereixien una pausa abans de la tornada. Ara, a per la segona excursió! Vos recordam que serà el proper 14 de febrer. A més de tot això, els organitzadors, Xisca Vindel i Tià Vallbona, faran una reunió informativa el dia 26 de gener a les 17.15 h al hall del CIDE. Vos hi apuntau?

5 4

 

Compartir: