Uns 400 alumnes d’Infantil gaudeixen amb el concert de la cantant Damàris

Damaris_1

 

El pavelló va ser un formiguer d’activitat el passat dijous. Gairebé 400 nins d’Infantil, d’entre 3 i 5 anys, s’ho varen passar d’allò més bé amb un concert de la cantant infantil Damàris Gelabert. Per a molts d’ells, el seu primer concert!

Damaris_2Damaris_3

 

 

 

 

 

 

Damaris_4Damaris_5

 

 

 

 

 

 

Braços en l’aire, cantant amb totes les seves forces o fent els passos musicals que els hi demanava na Damàris, els nins no varen aturar ni un segon de gaudir amb les melodies de la cantant, a la que ja coneixien perquè els seus temes formen part de les rutines diàries d’aprenentatge dins classe.

Cançó per cançó, na Damàris els va fer riure i cantar amb alguns dels seus temes més coneguts: Bon dia!, Els colors, La tardor, Rentem les dents, Les estacions, Els dies de la setmana, L’abecedari, Massatges, Quin dia fa, Endevina les vocals o Els mosquits. Al final del concert, un parell d’alumnes l’hi varen regalar a na Damàris un àlbum amb dibuixos i retrats de la cantant. I a ella li va encantar el detall! Torna quan vulguis, Damaris!, cridaven alguns nins en acabar el concert.

 

Damaris_6Damaris_7

Damaris_8

Compartir: