V Cursa Cooperativa CIDE a benefici d’ABAIMAR

El CIDE organitza un any més la seva cursa i caminada solidària. Enguany és la seva 5a edició i tot el que es recapti anirà a benefici de l’ONG ABAIMAR (Associació Balear d’Infants amb Malalties Rares). La cursa es realitzarà el diumenge 22 d’abril a partir de les 10 h. Les inscripcions a la cursa i a la caminada es podran fer a través de la pàgina www.elitechip.net.

Ja sabeu que hi ha diferents categories:

– Educació Infantil 500 m: 10.00 h
– 1r i 2n de Primària 500 m: 10.10 h
– 3r+4t+5è+6è de Primària 1000 m: 10.30 h
– Cursa Cooperativa CIDE 6,3 km: 10.40 h
– Caminada popular 3 km: 10.50 h

La inscripció inclou dorsal, cronometratge, samarreta commemorativa pels primers 800 inscrits, abastiment postcursa. A més, una vegada finalitzades la cursa i la caminada es farà un sorteig de regals (publicats amb anterioritat al sorteig), als quals cada participant optarà amb el seu número de dorsal.

NOVETAT: enguany es tornaran a sortejar tots aquells regals que no han estat reclamats (no es guardaran per a dies posteriors).

Hi haurà premis per als primers classificats de la Cursa Cooperativa CIDE de 6,3 km.

El recorregut del circuit transcorre íntegrament per asfalt, amb sortida i arribada al poliesportiu CIDE. El circuit estarà tancat al trànsit, i estarà prohibit circular-hi amb qualsevol vehicle que no estigui autoritzat prèviament per l’organització.

Retirada de dorsals i xips:
– El lliurament de dorsals i xips es realitzarà fins mitja hora abans de la sortida de la prova en les instal·lacions del col·legi CIDE (davant el pavelló).
– Divendres 20 d’abril de les 16.00 h a les 17.30 h, al pati cobert del col·legi CIDE, també es podran recollir els dorsals.
– Als nins se’ls lliurarà el dorsal, uns detalls de l’organització i un set d’abastiment.

 

Compartir: