Viatge d’estudis de 4t d’ESO a Espot- Lleida

 

Els alumnes de 4t ESO han realitzat el seu viatge d’estudis d’aquest any. Han tornat a fer un viatge d’esports d’aventura, però aquesta vegada han anat a ESPOT- Lleida.

El primer dia arribàrem a Barcelona i, tot seguit, agafàrem autocars fins arribar a ESPOT, zona de neu. Fins i tot ens va nevar i així es veia des de l’hotel.

 

El primer dia el grup es va dividir en dues parts. Mentre que una meitat començà fent canoa al Llac la Gingueta i gaudí del primer bany amb les fredes aigües del riu, l’altra practicà hípica i tir amb arc a Llavorsí.

 

El segon dia tots junts anàrem al Parc Nacional d’Aigüestortes. Descobrírem un lloc i uns paisatges preciosos, on vàrem fer una ruta pel parc descobrint el Llac de Sant Maurici, el salt de la rateta i un avet impressionant. Durant el trajecte ens varen explicar la història del Parc Natural, així com les particularitats de la fauna i la flora que ens envoltava.

   

 

L’horabaixa vàrem visitar Vielha i anàrem a patinar sobre gel.

 

 

 

El tercer dia, férem l’esperat ràfting de 8km a Llavorsí amb uns monitors trepidants. Fou una passada! Sens dubte, l’activitat estrella del viatge.

 

 

 

El quart dia, anàrem a un parc d’aventura, que fou una autèntica pujada d’adrenalina i emoció per superar els reptes. L’horabaixa, ja ens poguérem relaxar a Caldea, uns banys d’aigües termals i envoltats d’un paisatge hivernal a Andorra.

 

 

Finalment, el darrer dia tornàrem a Barcelona, on tinguérem un dinar reparador per agafar forces per a l’arribada a Palma.

Compartir: