Viatge multi-aventura dels alumnes de 4t d’ESO al Delta de l’Ebre i Port Aventura

atarragona_1

Els alumnes de 4t d’ESO del CIDE han triat enguany un viatge d’estudis espectacular: quatre dies de multi-aventura per les terres del Delta de l’Ebre. Després de volar cap a Barcelona, es varen traslladar en direcció Sud fins la desembocadura del riu Ebre, on tocava realitzar un fantàstic creuer fins a la mar. I el mateix dia, desprès de dinar, es divertiren molt amb una gran batalla de paint-ball.

atarragona_4 atarragona_5

atarragona_2 atarragona_3

El segon dia varen visitar Port Aventura. Malgrat que no feia gaire bon temps, els estudiants s’ho varen passar molt bé. I a l’endemà es varen haver de dividir en dos grups: mentre uns feien tirolines, ponts tibetans i segway, els altres practicaven piraigüisme pel riu Ebre amb una travessia de 17 kilòmetres.

atarragona_6

I per si no en tenien prou, el quart dia també tocava divisió: mentre uns feien 15 kilòmetres de bicicleta per una ruta verda, la resta es va atrevir amb una experiència única, el descens de barrancs.

atarragona_7 atarragona_8

El darrer dia els nostres alumnes visitaren l’exposició de la Cosmo-Caixa a Barcelona, i encara els va quedar una estoneta per fer algunes compres al Maremàgnum. I per fi, esgotats i feliços, agafaren l’avió cap a Palma. Segons ens conten els professors, va ser un viatge on no varen aturar i el comportament de tots i cada un dels alumnes va ser formidable. Fins i tot es varen crear noves amistats!

Compartir: