Visita dels alumnes de 4t d’ESO i FP Bàsica II als cicles formatius

 

avisitacicles_6

Com ja es tradicional, els alumnes de 4t ESO i F.P. Bàsica II del CIDE han fet una visita per conèixer a fons els nostres cicles formatius: gestió administrativa. instal·lacions elèctriques i informàtica.

avisitacicles_1 avisitacicles_2

Desprès d’una introducció i visió general dels cicles, tocava la part pràctica. Acompanyats pels professors que els imparteixen, els alumnes anaren a les aules respectives, per descobrir in situ, a més a més de les magnífiques instal·lacions, la forma com s’imparteixen aquests ensenyaments. Allà, els alumnes matriculats de cicles, mitjançant una sèrie d’activitats que havien preparat conjuntament amb els professors, els explicaren d’una manera molt didàctica els coneixements i pràctiques que es desenvolupen a cada cicle.

avisitacicles_3 avisitacicles_4

La visita va ser tot un èxit i va despertar la curiositat dels alumnes de 4t d’ESO i FP Bàsica pel que es fa als altres cicles de l’escola. I pel que ens han contat els professors, feia goig veure la complicitat que es va crear entre els alumnes de les distintes etapes!

avisitacicles_8 avisitacicles_9 avisitacicles_10

Compartir: