Visita guiada dels alumnes d’Infantil i Primària a la Nit de l’Art

anitinfantil_9

La Nit de l’Art i les Ciències no va acabar el divendres vespre. El dilluns següent, els alumnes dels darrers cursos d’Infantil i Primària del CIDE varen fer una visita guiada a les diferents instal·lacions de la mostra. I hem de dir que els va encantar!

anitinfantil_10 anitinfantil_11

anitinfantil_2 anitinfantil_1

Els nins varen gaudir molt i també varen aprendre. Al hall de l’escola, varen escoltar amb atenció totes les explicacions de professors i alumnes de Batxillerat Artístic sobre les diferents parts de l’exposició: una explicació del Gernika de Picasso, de com s’han elaborat les escultures i pintures, els murals fets amb diferents textures i els muntatges fets amb globus.

anitinfantil_7 anitinfantil_6

I què hem de dir de la mostra científica de l’Aula de dibuix? Allà sí que va ser tota una experiència! Els nins no aturaven d’observar, tocar i experimentar amb les diferents mostres: experiments fets amb materials casolans, circuits elèctrics, microscopis, vídeojocs, hologrames i jocs infantils, mentre alumnes i professors els explicaven la mecànica de cada experiment. En definitiva, una gran experiència i una manera d’aprendre molt diferent.

anitinfantil_5 anitinfantil_3

Compartir: