Visitam les institucions més importants de Palma (1r d’FPB)

L’alumnat d’FP bàsica I ha aprofitat aquest mes per visitar algunes de les institucions més importants de la nostra ciutat. A la plaça de Cort han trobat l’ajuntament de la ciutat, ubicat en un edifici barroc, la façana del qual està declarada Bé d’Interès Cultural. Dins han pogut veure les sales on els nostres representants prenen les decisions que ens afecten dins la ciutat i els han explicat com és aquest procés.

Posteriorment han visitat el Consell de Mallorca, on antigament s’hi ubicava la diputació provincial, i han conegut com es fa feina en aquest organisme públic i en què té competències exactament.

Els joves han gaudit del passeig per la ciutat i finalment han arribat fins al Parlament de les Illes Balears, un edifici del segle XIX que antigament allotjava la societat recreativo-cultural que s’anomenava “Círculo mallorquín”. Han entrat a les diferents sales que té i els han explicat el seu funcionament al detall. 

Sens dubte, els nostres joves han après molt sobre el funcionament de la nostra ciutat, de la nostra illa i també de tot l’arxipèlag!

Compartir: