Would you like a cup of tea?

te2Si ets pare d’alumnes del CIDE i t’interessa millorar el teu nivell d’anglès, tenim una proposta per a tu! Que vinguis al col·legi a fer un té amb nosaltres i, de pas, milloris el teu nivell d’anglès en companyia d’altres pares i dels nostres professors. I a més a més… gratis!

Es tracta d’una proposta de la comissió de programes internacionals i pensam que pot ser una gran idea. La cosa aniria així: les classes es donarien en format de reunió -amb el típic té anglès i pastes per acompanyar- en un ambient distès, en grups reduïts, a diferents nivells, amb materials audiovisuals, professors de la casa i sense cap ànim de lucre. En principi les classes serien setmanals, però s’anirà veient en funció de l’afluència de pares. Les classes s’organitzarien d’una manera informal, com una xerrada/col·loqui d’una hora de duració sobre un tema d’actualitat, una pel·lícula, un article del diari o qualsevol altre tema que pugui ser interesant.

En les pròximes setmanes, des del CIDE enviarem una circular a tots els pares, farem una prova d’anivellament i els interessats seran assignats a un grup. Hi haurà tants grups com voluntaris hi hagi a l’hora de dur endavant aquesta iniciativa tan original. Què en penses? Will you join us?

Compartir: