El projecte Healthygym dels alumnes d’FPB2 guanya els Premis ICAPE

 

Els alumnes de Formació Professional 2 han feina tot l’any amb el projecte ICAPE, un concurs dels millors projectes empresarials en l’àmbit de l’economia social efectuats per estudiants de cicles formatius i de formació professional bàsica que organitza la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria del Govern de les Illes Balears.

Aquest projecte consisteix a crear una empresa i intentar dur-la a terme. Per aconseguir-ho, els alumnes del CIDE han fet estudis de mercat, plans d’empresa, plans de finançament, han dissenyat anuncis, vídeos promocionals i moltes més coses. L’objectiu era que el projecte fos el més real possible. I així va nèixer Healthygym.

Una vegada finalitzat, va competir amb projectes d’altres alumnes de la nostra comunitat i, finalment, varen ser presentats a la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria davant un jurat i un dels nostres projectes, Healthygym, va quedar finalista. El premi que han rebut els alumnes és de 1000 euros. Enhorabona!!!

A més, unes setmanes més tard, els alumnes de segon curs d’FP varen convidar a berenar els alumnes de primer curs per agrair-los la seva participació en el vídeo promocional que varen fer.

 

 

 

 

Compartir: